Waar alle 55plussers welkom zijn!

Waar halen we de zin om gelukkig oud te worden?

Wij behoren nog tot een generatie die is opgegroeid zonder Valentijn, Halloween of Black Friday. Wij brachten onze jeugd door zonder TV, telefoon, auto, internet, gsm of facebook. Er bestond zeker nog geen TGV, geen Ryanair en ga zo maar door.
Geweldig toch! Want we behoren tot een generatie die met vallen en opstaan heeft geleerd om te mailen, online te kopen, in de winkel te betalen met onze gsm, te whatsappen met mekaar, enzovoort.

Toegegeven, bij elke vernieuwing waren we niet even enthousiast, sommige nieuwigheden hebben we wellicht schoorvoetend of zelfs met tegenzin geaccepteerd. Maar hoeveel gemakkelijker werd het niet om vanuit onze luie zetel een ander tv-kanaal te kiezen of om foto’s te maken mt je gsm en die met een kleine boodschap door te sturen naar je vrienden? Wij hebben ons telkens aangepast aan vernieuwingen die opkwamen.

Die veerkracht waarmee we nieuwe uitdagingen verwerken, is wellicht onze grootste kracht om positief in het leven te blijven staan. En net daar werden/worden we nu serieus op de proef gesteld.

Wij in ons trefpunt vroegen en vragen ons nog steeds af “Hoe kunnen wij onze leden blijven moed geven om te geloven dat het allemaal wel goed komt?” Een pasklaar antwoord vonden we niet.

Wij hadden gehoopt in februari te kunnen herstarten doch ondanks de nieuwe ietwat minder strenge  maatregelen kan dat nog niet. Wij kijken uit naar dinsdag 1 maart voor een nieuwe samenkomst in de kantine. Afwachten!

In onze nieuwsbrief van februari maken wij melding van de shownamiddagen in Aarschot.

Het regiobestuur besliste maandag, ook omwille van corona, deze shownamiddagen van maart   uit te stellen tot eind mei, begin juni. Met 400 samen in de feestzaal van Aarschot is het zeer moeilijk de coronasafe te werken.  Ook hier staat veiligheid bovenaan. Wij houden u verder op de hoogte.

Wij behoren tot een generatie die zich telkens heeft weten aan te passen. Dat is onze veerkracht waardoor we positief in het leven kunnen staan.
Hopelijk zien/horen we mekaar binnenkort als de hemel wat opgeklaard is.

We laten de moed niet zakken, ook als het moeilijk gaat!

Hou je veilig en gezond!!!

Eén reactie

  1. Altijd verheugd om een berichtje te krijgen, dit passeert de tijd ook, want zo krijgen we
    af en toe een beetje nieuws om te lezen. Ik vind jullie hiervoor een prachtig team.
    Wacht natuurlijk, zoals iedereen zeker, tot we terug bij mekaar kunnen komen.
    We houden nog wel een beetje vol, het einde is in zicht geloof ik.
    Lieve groetjes – Elianne Tervuren

Nog geen lid van OKRA Bertem?