Waar alle 55plussers welkom zijn!

Nieuwjaars Voornemens 2021

Het was/is ook mijn bedoeling om vanaf dit jaar meer via de website te communiceren. Laat dat mijn “goed” voornemen zijn voor het nieuwe jaar. Ik ben er van overtuigd dat onze site anders weinig zin heeft. En dat gij al dat werk voor niets doet kan zeker ook niet de bedoeling zijn. Iedereen die over internet beschikt zal nu wel vertrouwd zijn met websites. In deze coronaperiode zullen de meesten wel een of andere website bezocht hebben.

Vanaf volgend bericht/mededeling gebruik ik de site van okra. Ik hoop dat ik het goed doe en reken in de beginfase op uw begeleiding. Ik moet ook nog wennen aan de finesses hiervan. Beginnen we met onze teksten in concepten te zetten en dat die verder na uw nazicht/correcties  kunnen gepubliceerd worden.

Verwacht u dan misschien ook af en toe aan een mailtje of telefoon voor uitleg. In deze periode is het immers tegen de regels om mekaar thuis te ontmoeten. Dank alvast voor de eerste richtlijnen. Probeer die toe te passen met de publicatie van onze laatste mail.

Groetjes.
Hou het veilig en gezond in 2021

Nog geen lid van OKRA Bertem?