Nieuwjaars Voornemens 2021

Het was/is ook mijn bedoeling om vanaf dit jaar meer via de website te communiceren. Laat dat mijn “goed” voornemen zijn voor het nieuwe jaar. Ik ben er van overtuigd dat onze site anders weinig zin heeft. En dat gij al dat werk voor niets doet kan zeker ook niet de bedoeling zijn. Iedereen die over internet beschikt zal nu wel vertrouwd zijn met websites. In deze coronaperiode zullen de meesten wel een of andere website bezocht hebben.

Vanaf volgend bericht/mededeling gebruik ik de site van okra. Ik hoop dat ik het goed doe en reken in de beginfase op uw begeleiding. Ik moet ook nog wennen aan de finesses hiervan. Beginnen we met onze teksten in concepten te zetten en dat die verder na uw nazicht/correcties  kunnen gepubliceerd worden.

Verwacht u dan misschien ook af en toe aan een mailtje of telefoon voor uitleg. In deze periode is het immers tegen de regels om mekaar thuis te ontmoeten. Dank alvast voor de eerste richtlijnen. Probeer die toe te passen met de publicatie van onze laatste mail.

Groetjes.
Hou het veilig en gezond in 2021

Eén reactie

  1. Onze website heeft een hele metamorfose ondergaan en steekt nu in een modern kleedje.
    Ik vind de nieuwe versie zeer geslaagd. Alle facetten komen aan bod. De kleine logo’s die staan voor elke activiteit vind ik zeer goed. De lengte-foto’s met onze activiteiten kunnen naar het mij voorkomt steeds aangepast worden met meer details over de activiteit in kwestie. Datum, uur vertrek, doel enz…. of is dat niet zo?
    Zeer goede indeling.
    Proficiat en dank voor het vele werk . Aan mij, ons bestuursleden, om deze zoveel mogelijk te gebruiken en te promoten bij onze leden. Deze gebruiken ook steeds meer hun PC en smartphone en zullen wel vlug vertrouwd zijn met onze digitale werkwijze.
    Proficiat voor de site. Nen dikke merci in naam van mijzelf en alle bestuursleden.

Geef een antwoord

Nog geen lid van OKRA Bertem?

INSCHRIJVEN op Sportkribbels

Inschrijven met meerdere keuzes

Select list(s)*

 

Loading