Beste Okra-leden en vrijwilligers die LDC De Blankaart hebben verrijkt.

Het wordt hoog tijd dat ik het woord nog eens tot jullie richt.
We hebben een hele tijd prachtig mogen samenwerken, waarna ik de fakkel mocht doorgeven.
En alle waardevolle momenten die we samen hebben mogen beleven, zie ik nog geregeld zo levendig voor me.

En nu tijdens deze bizarre Corona-tijd vraag ik me uiteraard af hoe het met iedereen gaat?

 • Is iedereen nog gezond, hoe voelt men zich?
 • Gaat het leven nu afgesloten van anderen aan je voorbij, of weten jullie ondanks alles toch het onderlinge contact te behouden?
 • Laten jullie het leven aan jullie voorbij gaan, of hebben jullie de ruimte gevonden om toch speels te blijven genieten van die enkele mogelijkheden die zich aandienen?

 

Intussen dringt zich opnieuw een Lock-down op, wat ervoor zorgt dat de bubbel altijd maar beperkt blijft en ik me ook niet kan lopen opdringen. Ik vind het toch jammer dat ik niet eens stiekem kan en mag komen kijken naar jullie verderzetting van de activiteiten binnen het LDC. Erger nog, er zijn nauwelijks nog mogelijkheden om het allemaal naar gewoonte verder te zetten.

Niettemin wil ik jullie van ganser harte nog heel veel mooie dagen, momenten, ontmoetingen toewensen en misschien na deze crisis, die hopelijk de laatste mag zijn, komt er misschien een opening om jullie nog eens te ontmoeten.

Het gaat jullie allen goed en bij deze alvast een dikke virtuele knuffel.

Veel liefs,
Kristine Bosmans

Nieuwsgierig naar waar ik mee bezig ben?
Ga eens kijken op mijn website van: www.hetspiraalvormigpad.be

 

2 reacties

 1. Beste Kristine, dank voor uw lieve attentie gericht aan onze leden. Wij proberen ons niet afgesloten te voelen en blijven communiceren met de leden via onze nieuwbrief en andere moderne middelen. Nu ook via onze hervormde website.
  Vandaag start de “nieuwe lock-down” maar we blijven hoopvol uitkijken naar de tijd dat het opnieuw wat beter zal gaan. Dat zal waarschijnlijk zijn als we met zoveel mogelijk gevaccineerd zullen zijn.
  Hopelijk tot later.

 2. Dag Jos,
  Ik ben na een derde poging eindelijk binnen geraakt. Dus nu kan ik ook reageren.
  Het zijn vreemde dagen, met een masker op mis je zoveel van wat iemand tegen je zegt.
  Gelukkig zijn er nog onze ogen die kunnen ook spreken en daarin kan je ook een glimlach zien.
  Ik hoop dat het goed gaat, maar ik kreeg toch ook een berichtje te zien van een overlijden, dus ik ga zo meteen even kijken van wie jullie afscheid hebben moeten nemen.
  Alvast ook mijn deelneming aan familie en vrienden.
  Groeten,
  Kristine Bosmans

Geef een reactie

Nog geen lid van OKRA Bertem?

INSCHRIJVEN op Sportkribbels

Inschrijven met meerdere keuzes

Select list(s)*

 

Loading