De Kerstman en Kerstvrouw op bezoek.

Iedere woensdagnamiddag wordt de volledige ruimte van zaal “De Plaza” van het LDC De Blankaart, (St. Bernardus) ingepalmd door onze lijndansers en kaarters. Zo ook op woensdag 20 december. De kaarters (7 tafels) waren aan de voorlaatste beurt toe van het najaarskampioenschap 2017.

Hoog bezoek.

Het was zowat de tijd dat kerstmannen het hele land aflopen om hun vredevolle wensen te gaan verkondigen. Onze eigen Kerstman, wie anders dan de Karel, wou zijn goede wensen aan al onze deelnemers , kaarters en dansers, overmaken. Voor de gelegenheid liet hij zich vergezellen van een Kerstvrouw”.  De Kerstman is geen heilige nietwaar! Leuk, moet kunnen.

Voorlopige uitslag kaarten.

  • aangevoerd door Jos Vander Borgt met 820 slagen,
  • gevolgd door Paula Moortgat met 811 en
  • Hilda Mangelschots met 808 slagen.

Met nog één beurt te spelen (op 27/12) en gezien wij voor het podium alleen rekening houden met de 8 beste uitslagen (de 3 slechtste vallen weg) kan de definitieve uitslag er helemaal anders uitzien.

Wie is de 15de kaartkampioen?

Spijtig dat wij het podium in deze nieuwsbrief niet kunnen melden.
Reden hiervan is dat deze gedrukt werd de dag voor de finale. Wij publiceren de volledige uitslag op onze website. Wie op internet kan, kan deze opvragen. Zeer zeker doen en ondertussen eens ontdekken wat je allemaal vind onze website (Klik hier – uitslag kaarten).

Lijndansers.

Terwijl onze kaarters hun azen en hun troefkaarten binnenrijven, genieten zij mee van de goede muziek die onze dansleraar laat horen. Want in het andere deel van de Plaza wordt er lustig gedanst. Elke week steeds weer. Met gemiddeld 30 deelnemers.

Zoals bij het begin aangehaald: Ook dat is Okra Bertem.

Print Friendly, PDF & Email
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *