Kantoor Okra Bertem

Beste teamlid,

De hernieuwing van ons website is een feit. Deze functioneert goed en wij durven hopen dat elk lid er goed mee overweg kan. Heb jijzelf of leden  hierover bemerkingen of suggesties, deel die dan ook mee aan Frans of aan mij opdat wij indien mogelijk/wenselijk aanpassingen kunnen doen om het geheel nog gebruiksvriendelijker  te maken.

Na de website heeft Frans ook onze administratie onder de loep genomen. Het beheer werd ook in een nieuw kleedje gestoken. Ook hier met de bedoeling het zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.
Deze herwerking is zo goed als beëindigd, op een paar details na, en kan vanaf nu geraadpleegd worden door elk teamlid.
Hiervoor heb jij uw inloggegevens nodig. Dit zijn dezelfde al deze die nodig waren voor okrabertem.be/beheer.
Niet verwarren met de inloggegevens voor de website okrabertem.be

Het nieuw plafond kreeg als naam  Kantoor Okra Bertem , afgekort kob of in grote letters KOB

Inloggen doe je vanaf nu op okrabertem.be/kob  (kan ook in grote letters OKRABERTEM.BE/KOB)

Neem eens de tijd en surf  in deze nieuwe administratie. Al wat wij nodig hebben kan opgevraagd, gedownload of afgedrukt worden. Nieuw is o.a. dat elke kolom kan verborgen worden. Dit als we bv. alleen maar naam en adres nodig hebben. In dat geval klikken we op het “accordeontoetsen” icoontje rechts bovenaan naast het icoontje voor afdrukken.
Bij klikken op dit icoontje verschijnt een kolom met opsomming van alle kolommen uit ons scherm. Vink de kolom(men) aan die je niet hoeft af te drukken, of die minder van belang zijn voor u, en bij een klik verbergen deze kolommen. Met een volgende klik verschijnen de kolommen opnieuw in hun originele vorm

Kob kan je ook bereiken via onze website okrabertem.be ;  Na de inlog ga je in de keuzebalk met de cursor op team en klik vervolgens op de keuze: Kantoor Okra Bertem. Je krijgt dan een volgend scherm waar je moet inloggen met uw username en wachtwoord.
Nota: al wat gepubliceerd wordt in “Team” is alleen bereikbaar (leesbaar) voor onze teamleden. Is dus ook bestemd om als teamleden onder mekaar te communiceren net zoals op een vergadering.

Zo je uw inloggegevens van beheer niet meer herinnerd stuur ik aan iedere teamlid afzonderlijk haar/zijn inloggegeven voor okrabertem.be/kob. Bewaar deze of laat ze onthouden door uw computer.

Als teamleider wil ik mede in uw naam Frans zeer bedanken voor al het werk dat hij hiervoor heeft verricht. Stel hem zeker niet teleur en maak veel gebruik en onze website en ons Kantoor Okra Bertem.

PS. wie schrijft een kribbel om te publiceren? Mag over gelijk wel onderwerp en in gelijk welke stijl met uw eigen woorden, kortom: EEN KRIBBEL. Wie neemt het initiatief?

De meesten onder ons zullen wel hun eerste vaccin gekregen hebben. Wij hebben ons tweede al gekregen.
Over een korte tijd kunnen wij ons dan wat veiliger voelen tegen het virus. Echter niet 100% immuun, maar toch!

Zoals de zaken nu staan onder voorbehoud van nieuwe verstrengingen lijkt het mij verantwoord om in juni een heropstart te doen met onze wandelingen. Buitenactiviteiten mogen tot 50 man. Natuurlijk mits de nodige discipline.

Heel veel dank voor uw medewerking.

Hou u intussen gezond en zorg goed voor elkaar en voor uzelf.

Warme groeten.

 

Jozef.

 

 

Geef een reactie

Nog geen lid van OKRA Bertem?