Traditiegetrouw trokken wij ook dit jaar begin maart naar de Stadsfeestzaal in Aarschot voor de jaarlijkse shownamiddag. Het was en is nog steeds volop Corona tijd. De drastische maatregelen die ondertussen genomen werden  waren er nog niet. De show ging dus door. We waren met 65 van Bertem, waaronder 14 medewerkers.

Na de opening door de mooie danseresjes van Show Case mocht Gunther Neefs de spits afbijten. Hij  bracht ons een mix van zijn gekende songs. De lieftallige Marjan Berger zorgde daarna voor een paar schlager hits. Na de pauze was er Dina Rodriguez, een zangeres met Portugese roots, die Tina Turner in de herinnering bracht. Afwisselend zorgde Show Case in aangepaste outfit voor een paar  heel mooie dansen. Herbert Verhaeghe, gekend van onder andere Ment TV, mocht de namiddag afsluiten. Met zijn optreden bracht hij de nodige “schwung” in de zaal.

Wij waren bij de gelukkigen. Op dinsdag ging de show nog door, doch woensdag en donderdag werd alles afgeblazen uit vrees voor het coronavirus.

In de rubriek foto’s publiceren wij een paar sfeerbeelden van de namiddag.

Dank aan alle deelnemers en vrijwillige helpers.

Print Friendly, PDF & Email
1 antwoord
 1. karel Everaert
  karel Everaert zegt:

  Jozef .
  Dank voor de mooie brief over CORONA en zijn gevolgen voor de samenleving.
  Bij het lezen van dit alles,was ik zo aan gedaan, en wat staat er ons nog te wachten?
  LAAT ONS HOPEN DAT DE GENEESKUNDE DE BOVEN HAND KRIJGD .
  Groeten
  Karel.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *