COVID SAFE TICKET (CST)

 

Ook Okra Bertem ontsnapt niet aan de corona – plaag.

Wij verwijzen nogmaals naar onze berichtgeving van de laatste dagen en annuleren alvast onze binnen activiteiten voorlopig tot einde november.
De ledenbijeenkomst van 7 december met optreden van Tina Rosita houden wij nog in beraad.
Ingeval deze niet doorgaat zullen wij de inkomkaart van wie reeds inschreef uiteraard terugbetalen.

Wij volgen de corona richtlijnen plichtsbewust op.

Zo de coronatoestand positief evolueert en wij opnieuw zullen kunnen samenkomen wil dat zeggen dat wij bij al onze binnenactiviteiten zulllen vragen om een geldig COVID Safe Ticket (CST) voor te leggen. Ook in de horeca en bij andere evenementen is dit het geval.

Hoe geraak je aan het COVID Safe Ticket (CST)?

Dit kan op papier of digitaal.

Het is een bewijs dat je:

  • ofwel een vaccinatiecertificaat hebt (ten minste 2 weken volledig gevaccinneerd)
  • ofwel een herstelcertificaat hebt nadat je besmet bent geweest ( een positieve PCR-test die minstens 11 en maximum 180 dagen oud is.
  • Ofwel een testcertificaat

De gemakkelijkste wijze om dit te bekomen is het certificaat per post te bestellen (24/7) via het nummer 078/78 78 50 door uw rijksregisternummer in te geven in het keuzemenu. Het rijksregisternummer vind je op de keerzijde van uw identiteitskaart (links bovenaan uw geboortedatum omgekeerd, gevolgd door 5 cijfers).Je ontvangt het certificaat binnen de week op uw adres.

Je kan het ook downloaden op je smartphone bv. in de CovidSafeBe.app

Ben je niet vertrouwd met smartphone op computer en heb je problemen om het Covid Safe Ticket te krijgen, dan helpt Okra Bertem je graag verder.

Wij kunnen het document voor uw afdrukken. Hiervoor hebben wij je identiteitskaart en de pincode voor de identiteitskaart nodig.

Hulp: bel 0476/756413 Jozef Mees.

Hou het veilig en gezond.

Beste groeten.

 

Eén reactie

  1. Hulp bij het afdrukken van het CST, dat is een prachtige dienstverlening. Dank U, Jozef. Door de moeilijkheden bij het inloggen met de eID card lezer, zal dat een grote hulp kunnen zijn voor menig een.
    Pierre Boone

Geef een antwoord

Nog geen lid van OKRA Bertem?