BEZOEK ABDIJ VAN PARK

 

Gezien het onverwacht succes is de expo “Als de bliksem” van de Abdij van ‘t Park officieel verlengd tot
eind augustus. Wij hebben spoedig gereageerd en hebben een bezoek kunnen vastleggen op
DINSDAG 10 AUGUSTUS.

Een bezoek aan de gerenoveerde Abdij van ‘t Park staat al geruime tijd op onze bucket list.  Wij gaan ervan uit dat corona niet opnieuw roet in het eten komt gooien zodat wij eindelijk deze parel in onze eigen streek kunnen bezoeken.

Wij willen dit grondig doen en hebben daarvoor een paar gidsen vastgelegd. Gezien de omstandigheden (corona) zullen wij in groepjes van 10 à 12 gedurende 40 minuten buiten een introductie krijgen om vervolgens de tentoonstelling individueel verder te bezoeken met audiogidsen.

Voorbij de kasseien van de toegangsdreef van de Abdij van Park verdwijnt het geroezemoes van Leuven. Al sinds de 12de eeuw waken de Norbertijnen over hun oase van rust in de wereld. Stilte, authenticiteit en schoonheid staan er centraal.
Een heerlijke plek waar je wandelt tussen prachtige, historische gebouwen en eeuwen geschiedenis. Waar de unieke interieurs echte kunstschatten zijn… En waar je de tijd vindt om je te verwonderen en te genieten

Gezien de plaatsen beperkt zijn vragen wij hiervoor in te schrijven door een melding in het vak “reactie” hierna, of via de andere kanalen.

Sterk aanbevolen.

Kostprijs: 65 plussers betalen € 10,- De gidsen (€ 4.- pp.) worden betaald door onze kassa.

De gidsen verwachten ons om 13u20. DINSDAG 10 AUGUSTUS.

Wij vertrekken met carpool op ons gemeenteplein om 12u45.
Wie met de Lijn wil gaan: bussen 4,5,6 en 630 vertrek aan Leuven station en aankomst : halte Abdij van Park (Geldenaaksebaan) ca 10 min.

15 reacties

Geef een antwoord

Nog geen lid van OKRA Bertem?

INSCHRIJVEN op Sportkribbels

Inschrijven met meerdere keuzes

Select list(s)*

 

Loading